Logga in
| Glömt lösenordet? Ej fått aktiveringskoden?

Prison Break (2005)

Prison Break Season 1 Swesub

Ladda ner Magnet länk
Visningar: 92 ggr Totalt: 16410
Kategori TV-Serie
Under-kategori
 
Genre Kriminal Action Uploader raukn
IMDB.com rating över 7 8.7
Datum , 08 Aug- 2011
Storlek 7.51GB Länkare Cyborg
Seeders 46
Leechers 44
Talade språk: Engelska
Textade språk: Svenska
Information

Kommentera gärna efter er, så att nästa person vet om den är värd att Ladda ner :)


Michael Scofields (Wentworth Miller) är en desperat man i en desperat situation. De flesta skulle göra allt som står i deras makt för att aldrig hamna i Fox River fängelset, men Michael gör allt för att komma in. Hans bror Lincoln (Dominic Purcell) har blivit oskyldigt dömd till döden för ett brott han inte begått. Michael rånar i desperation en bank med målet att själv bli inspärrad, och med en invecklad flyktplan rädda både sig själv och brodern ut ur fängelset. För att allt ska gå i lås krävs inte bara mod, skicklighet och tur... dessutom behöver de ta hjälp av några av fängelsets farligaste fångar. Serien nominerades i två kategorier vid Golden Globe galan 2005; Bästa manliga rollprestation och Bästa TV-serie (drama).

Regissör: Bobby Roth, Kevin Hooks
Skådespelare: Dominic Purcell, Wentworth Miller, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Sarah Wayne Callies, Wade Williams, William Fichtner, Paul AdelsteinGlöm inte att Seeda efter att du laddat ner: United We Stand, Divided We Fall
(Tryck här för att lära dig Seeda)


Andra säsonger och delar av denna TV-serie

Säsong 1

Säsong 3

Säsong 4

Kommentarer (4)

addis77


 
 
Skrevs : 19:54, 30 Jan- 2015

Man tackar! ^^

Deggern


 
 
Skrevs : 18:33, 06 Jan- 2015

Tack! :) 

manne279


 
 
Skrevs : 10:42, 09 Dec- -1

Man tackar

claesa59


 
Skrevs : 10:41, 09 Dec- -1

Tusen Tack

Du måste vara inloggad för att kommentera! Så bli gärna medlem:)OBS! tankaner.com är en sökmotor för torrents. Vi länkar enbart till torrentfiler, precis som andra sökmotorer, t.ex. google, bing m.m.! Alla filer som visas på den här sidan länkas i själva verket till andra sidor. Du får inte använda denna webbplats (http://tankaner.com) att ladda ner något material när du inte har laglig rätt att göra det. Det är ditt eget ansvar att kolla upp rådande lagar och följa dess villkor. Vi ansvarar inte för några lagöverträdelser.
Genom att använda tjänsterna på tankaner.com godkänner man ovanstående villkor som gäller vid nedladdning. tankaner.com följer personuppgiftslagen.
Observera att sidan använder Cookies.
DMCA Abuse?