Logga in
| Glömt lösenordet? Ej fått aktiveringskoden?

Shrek 2 - 3D (2004)

SHREK 2 3D (2004) Blu-ray 1080p

Ladda ner Magnet länk
Visningar: 8 ggr Totalt: 871
Kategori Film
Under-kategori
 
Genre Animerat Äventyr Uploader Roburn
IMDB.com rating över 7 7.4
Datum , 18 Mar- 2012
Storlek 33.98GB Länkare andreaspetersson
Talade språk: Engelska
Textade språk: Engelska, Svenska, Norska, Danska, Finska, Franska, Polska, Grekiska

  • Filmer - Andra format
Information

Kommentera gärna efter er, så att nästa person vet om den är värd att Ladda ner :)


OBS! Detta är en 3D film!

Shrek och Fiona har precis återvänt till sitt hemtrevliga träsk när de blir bjudna till Fionas föräldrar, kungen och drottningen av Landet-i-fjärran. Med en djup suck lämnar de gyttjeduschen bakom sig, packar ner matsäckslarverna och ger sig i väg. Framme i Landet-i-fjärran kantas gatorna av nyfikna undersåtar som alla hoppas på att få en glimt av Fionas prins. Chocken blir dock stor när den efterlängtade prinsen visar sig vara ett träsktroll och kungens och drottningens reaktion på Fionas "förändring" låter inte vänta på sig. Äktenskapet mellan Fiona och Shrek stämmer definitivt inte med kungens idé om ett lyckligt slut och han bestämmer sig för att göra sig av med sin svärson för gott. Till sin hjälp tar han tre av sagovärldens riktiga kändisar; Den Goda Feen, som får i uppdrag att förvandla Fiona till sitt forna jag, Prince Charming vars uppgift blir att förvrida huvudet på prinsessan och den sluge Mästerkatten-i-Stövlarna för att föra Shrek bakom ljuset. Som tur är har Shrek och Fiona ett äss i ärmen - den korkade, men ack så lojale, Åsnan.

Regissör: Andrew Adamson, Kelly Asbury
Manus: William Steig, Andrew Adamson

Skådespelare: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Julie Andrews, Antonio Banderas, John Cleese, Rupert Everett, Jennifer Saunders
Glöm inte att Seeda efter att du laddat ner: United We Stand, Divided We Fall
(Tryck här för att lära dig Seeda)


Kommentarer (0)


Det finns inga kommentarer, bli den första att kommentera?

Du måste vara inloggad för att kommentera! Så bli gärna medlem:)

OBS! tankaner.com är en sökmotor för torrents. Vi länkar enbart till torrentfiler, precis som andra sökmotorer, t.ex. google, bing m.m.! Alla filer som visas på den här sidan länkas i själva verket till andra sidor. Du får inte använda denna webbplats (http://tankaner.com) att ladda ner något material när du inte har laglig rätt att göra det. Det är ditt eget ansvar att kolla upp rådande lagar och följa dess villkor. Vi ansvarar inte för några lagöverträdelser.
Genom att använda tjänsterna på tankaner.com godkänner man ovanstående villkor som gäller vid nedladdning. tankaner.com följer personuppgiftslagen.
Observera att sidan använder Cookies.
DMCA Abuse?