Logga in
| Glömt lösenordet? Ej fått aktiveringskoden?

Aashayein (2010)

Aashayein.2010.HiNDi.SWESUB.AC3.DVDRip.XviD-Martin

Ladda ner Magnet länk
Visningar: 3 ggr Totalt: 851
Kategori Film
Under-kategori
 
Genre Drama Komedi Uploader Martin
IMDB.com rating över 7 7.0
Datum , 01 Nov- 2011
Storlek 1.36GB Länkare hardline
Seeders 0
Leechers 0
Talade språk: Hindi
Textade språk: Svenska

  • Filmer - Andra format
Information

Kommentera gärna efter er, så att nästa person vet om den är värd att Ladda ner :)


I Aashayein möter vi Rahul Singh, en spelare som vinner 20 miljoner rupier på ett vad och ställer till med en stor fest för att fira vinsten. Alla äter, dricker och dansar till sen natt och under kvällen friar Rahul till flickvännen Nafisa. Han meddelar förlovningen inför alla närvarande och faller strax därefter ihop på golvet.
På sjukhuset får han veta att han har cancer och endast 90 dagar kvar att leva. Han lämnar allt bakom sig och flyttar in på ett hospice. Patienterna han möter där får honom att se annorlunda på livet och han bygger relationer med var och en av dem. De sätter färg på hans sista resa. En resa som handlar om kärlek, hat, liv, död men framförallt hopp.

Regissör: Nagesh Kukunoor
Manus: Nagesh Kukunoor

Skådespelare: John Abraham, Anaitha Nair, Girish Karnad, Farida Jalal, Prateeksha Lonkar, Ashwin Chitale, Sonal Sehgal, Vipin Bhali
Glöm inte att Seeda efter att du laddat ner: United We Stand, Divided We Fall
(Tryck här för att lära dig Seeda)


Kommentarer (1)

nikolas


 
Skrevs : 10:41, 09 Dec- -1

Tack Martin :)

1

Du måste vara inloggad för att kommentera! Så bli gärna medlem:)

OBS! tankaner.com är en sökmotor för torrents. Vi länkar enbart till torrentfiler, precis som andra sökmotorer, t.ex. google, bing m.m.! Alla filer som visas på den här sidan länkas i själva verket till andra sidor. Du får inte använda denna webbplats (http://tankaner.com) att ladda ner något material när du inte har laglig rätt att göra det. Det är ditt eget ansvar att kolla upp rådande lagar och följa dess villkor. Vi ansvarar inte för några lagöverträdelser.
Genom att använda tjänsterna på tankaner.com godkänner man ovanstående villkor som gäller vid nedladdning. tankaner.com följer personuppgiftslagen.
Observera att sidan använder Cookies.
DMCA Abuse?